Velkommen til Kiropraktorerne – Rygcenter Viborg

Kiropraktorerne - Rygcenter Viborg ligger i Sundhedshuset Toldboden

Viborgs sundhedshus, Toldboden

Du finder os i:
Sundhedshuset Toldboden
Toldboden 1, 4A
8800 Viborg

I oktober 2014 slog vi dørene op til vores klinik i byens nyopførte sundhedshus, Toldboden. I disse nye, moderne rammer har vi god plads til vores klinik, som ved samme lejlighed har skiftet navn til Kiropraktorerne • Rygcenter Viborg.

Flere muligheder i klinikken
Det er vores ønske at tilbyde dig som patient de bedst mulige rammer, så du får en god oplevelse i klinikken og det mest optimale patientforløb. I den nye klinik har vi optimeret det tværfaglige samarbejde med vores fysioterapeut. Blandt andet er der i vores træningssal mulighed for individuel træning såvel som træning på mindre hold ledet af vores fysioterapeut. Med flere behandlingslokaler og separate lokaler til bl.a. røntgen, ultralydskanning og chokbølgebehandling glæder vi os over at kunne tilbyde dig en endnu bedre patientoplevelse.

Sundhedshuset Toldboden
Sundhedshuset Toldboden er opført i 2013 og rummer Viborgs samlede kommunale Sundhedscenter foruden en bred vifte af sundhedsfaglige og behandlere. Huset ligger centralt placeret ved rundkørslen på Toldbodgade – let tilgængeligt i forhold til offentlig transport med banegård, rutebilstation og bybusser lige ved døren. Der er nem tilkørsel til huset, som har egen parkeringskælder med to timers gratis parkering. Der er elevatorer fra p-kælderen direkte op til klinikken.

Tlf.nr. og åbningstid
Tidsbestilling sker på tlf. 86 61 33 22 i vores åbningstid, som er mandag til fredag kl. 8-17.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Kiropraktorerne • Rygcenter Viborg.