Holdtræning

Tænker du at holdtræning kunne være noget for dig, eller er du i tvivl om hvilke muligheder du har, så læs med her og få et overblik over vores hold:

Formiddags træning

Formiddags holdet er træning til dig der ønsker at træne med andre mennesker med fokus på hele kroppen og individuelle tilpasninger med tid til det sociale. 

Nakke & skulder hold

Nakke & skulder holdet er for dig der ønsker at forebygge smerter i dette område, eller har vedvarende smerter herfra. 

Styrke og smidighed

Dette hold har, som navnet indikerer, fokus på styrke og smidighed. Her er der øvelser med baggrund i yoga, men også generel træning. 

Morgen træning

Morgenholdet er for dig der vil godt igang med dagen. Her er der gang i den og pulsen kommer op. 

FLEX træning

For dig der har brug for støttende rammer til at opstarte din træningsrytme. 

Nakke & Skulder

For dig med stædige nakke- og skuldergener.

Læs videre herunder for en mere detaljeret gennemgang af hvert hold.

FLEX træning

Mandag 16.30-17.30, torsdag 16.30-17.30

– INDIVIDUEL TRÆNING DU SELV PLANLÆGGER – TRÆN SÅ OFTE DU VIL

Som noget helt nyt, tilbyder vi nu individuel træning på hold. Holdet er for dig, som gerne vil træne, men ikke får det gjort – vi har holdet og fysioterapeuterne der motiverer dig til at blive stærkere og sundere.

Inden du starter på holdet, har du en 1:1 session med Camilla eller Søren, hvor dit træningsprogram planlægges.

Sammen med din behandler bestemmer du, hvilke dage og hvor ofte du har brug for træning. Holdets fysioterapeut vejleder dig, hjælper dig under din træning og følger din proces.

FLEX træning er et dynamisk hold med skiftende deltagere, som træner deres individuelle personlige program.

Pris pr. gang ca.130kr.

Tilskud fra ”Danmark” 35,00 kr.


Styrke & Smidighed

Tirsdage 16.30-17.30, onsdage 16.00-17.00

– TRÆN DIG STÆRK OG SMIDIG

Dette hold er for dig, der ønsker at arbejde med bevægelighed og styrke i hele kroppen under rammer, hvor der er plads til alle. Holdet tager udgangspunkt i yoga og der er næsten garanti for sved på panden og et smil på læben, når holdet ruller træningsmåtterne ud til fælles træning.

Til træningen vil der blive sørget for individuel tilpasning af træningsniveau til dig og de andre holddeltagere.

Vores alsidige hold varetages af klinikkens fysioterapeut og yoga instruktør Camilla der med over 200 timers RYT uddannelse kan forsikre dig om, at hele kroppen bliver udfordret – meld dig til – det er stærk vanedannende.

Pris pr. gang cirka 130Kr.

Tilskud fra “Danmark” 35.00Kr.

Morgen træning

Fredage 07.30-08.30

 – HOLDTRÆNING FRA MORGENSTUNDEN

Hver fredag morgen er vores fysioterapeut Søren klar til at modtaget de morgenfriske til en omgang holdtræning med fokus på general træning og styrke.

Du kan deltage uanset udfordringer, da det bliver individuelt tilpasset til dig og de andre holddeltagere.

Du vil blive udfordret samtidig med, at Søren har fokus på de problematikker, der gør sig gældende for lige netop dig. Søren har sørget for, at vores træningssal har alt der skal bruges til at få pulsen op og sved på panden – så du skal bare stille vækkeuret og møde op i træningstøjet – resten står Søren for.

Dette hold kan være for dig der har en travl dagligdag og derfor gerne vil have træningen overstået inden arbejdsdagen for alvor går igang. Dette hold har også fokus på at komme hele vejen rundt om kroppen men udfordrer også på kondition og generel styrke. 

Pris pr. gang ca.130kr.

Tilskud fra ”Danmark” 35,00 kr.


Formiddags træning

Tirsdage 10.00-11.00, fredage 10.00-11.00

– SJOV OG HYGGELIG HOLDTRÆNING

Dette formiddagshold er for dig, der mangler et træningstilbud med en sjov og aktiv tilgang til træning. Holdet er blevet klinikkens ”hygge-hold”, hvor der trænes effektivt samtidig med, at der er plads til snak og grin.

Du kan deltage uanset udfordringer, da det bliver individuelt tilpasset til dig og de andre holddeltagere.

Vores fysioterapeut Søren, som varetager formiddagsholdet, tager hensyn til den enkelte og sørger for, at niveauet passer til dig og at træningen arbejder med de problemstillinger der udfordrer dig.

Efter træning giver vi en kop te eller kaffe til at slutte af på.

Pris pr. gang ca.130kr.

Tilskud fra ”Danmark” 35,00 kr.


Hatha yoga

Torsdage 10.00-11.30

– KOM NED I GEAR MED BLID HATHA YOGA

Vores dygtige yogalærer og fysioterapeut Camilla ruller yogamåtterne ud hver torsdag til blid Hatha yoga, hvor du kan arbejde med dig selv og din krop i dit eget tempo.

Hatha yogaholdet varer halvanden time, så der er tid til at arbejde blidt med bevægelse og rolige stræk af hele kroppen. Camilla har over 200 timers RYT-uddannelse og har sørget for, at klinikken har alt fra yogamåtter og blokke til yogapøller. Du skal bare melde dig til og møde op i behageligt tøj – resten har Camilla sørget for.

Hver time afsluttes med rolig og afslappende afspænding.

Pris pr. gang ca. 210kr.

Tilskud fra ”Danmark” 35,00 kr.


Nakke og skulder

– MÅLRETTET TRÆNING FOR NAKKE OG SKULDER

Oplever du smerter i nakke- og skulderområdet og kunne du tænke dig selv, at gøre en aktiv indsats for at træne din nakke og skulder stærkere – så er dette hold måske lige det du mangler. Holdet har fokus på målrettet træning, der forebygger netop de problematikker mangle oplever ved nakke- og skulderområdet.

Holdet varetages af klinikkens fysioterapeut og yoga instruktør Camilla, der med individuelle øvelser og holdtræning sørger for at træne din nakke og skulder. Vi har alt der skal bruges til træningen – du skal blot melde dig til og møde op i træningstøjet.

Pris pr. gang ca.130kr.

Tilskud fra ”Danmark” 35,00 kr.

Hvis noget af det ovenstående har fanget din interesse eller du er interesseret i at høre mere kan du kontakte klinikken telefonisk eller udfylde en formular herunder – Så hører du fra os.

Kontaktformular