Kontakt os

Vores sekretærer sidder klar til at hjælpe dig i vores åbningstider

Telefon 86 61 33 22

Uden for åbningstiden er der mulighed for at indtale din besked til os på telefonsvareren, så ringer vi tilbage. Hvis det drejer sig om en ny henvendelse er du også velkommen til at udfylde vores online formular nedenfor.


Klinikkens åbningstider

Mandag 8:00 – 17:00

Tirsdag  8:00 – 17:00

Onsdag  8:00 – 17:00

Torsdag  8:00 – 17:00

Fredag   8:00 – 17:00

Online formular

Kontakt formular


Her på klinikken

4 kiropraktorer

Her på klinikken er der 4 kiropraktorer som alle er klar til at hjælpe dig. Du er som udgangspunkt fast tilknyttet en behandler, men er denne på ferie eller lignende vil en af klinikkens andre kiropraktorer kunne se hvordan du tidligere er blevet behandlet. 

1 Fysioterapeut

Fysioterapeuten kan være en del af din udredning, behandling eller hvis der foreligger et forebyggelsesbehov på baggrund af dit forløb hos klinikkens kiropraktorer. Derudover tager han sig af træning, både før, under og efter skader. Han kan desuden være behjælpelig med genoptræning efter operationer, hjernerystelser eller svimmelhedsanfald

1 Tværfagligt samarbejde

Vi holder tværfaglige konferencer dagligt for at sikre dit forløb og får at udnytte alle ressourcer på klinikken i hvert enkelt forløb. Som patient her på klinikken har du altså ikke blot 1 behandler, men hele alle behandlerne bag dit forløb.